top of page

BEDRIFTSAVTALE

VI HJELPER GJERNE DIN BEDRIFT MED VÅR EKSPERTISE

Med bedriftsavtale hos Sjøloftet kan ditt firma få tilsendt faktura når man handler hos oss. Det gjelder om man er gjest ved vårt restauranthus og ved henting og utkjøring av mat.

Til enkelte bedrifter bringer vi ut mat utover 8 km (minstepris etter avtale).

 

Sjøloftet har 40 års erfaring med bedriftsmarkedet i Grenland. Vi vil gjøre det vi kan for at også ditt firma skal se fordelene av å bruke Sjøloftet som totalleverandør.

BEDRIFTSKUNDE

Bilen uten bakgrunn versjon02.png

HVA KAN DU BRUKE OSS TIL?

LUNSJ

Gjør litt ekstra ut av lunsjen. Vi bringer pizza og mye annet godt til avtalt klokkeslett.

 

 

PERSONALMØTER

Overrask de ansatte med noe godt fra vår take-away meny, eller legg møtet til vår hyggelige restaurant. Ved bespisning kan vi tilby lukket møtelokale uten ekstra kostnad fra kl. 11:00. Det blir garantert et vellykket personalmøte med en positiv ramme!

 

 

OVERTID

Fornøyde medarbeidere gjør en god jobb! Bestill overtidsmaten fra Sjøloftet. Fordelen med Sjøloftet er at vi leverer både pizza og à la carte - samtidig til avtalt sted og klokkeslett.  Ikke mange andre leverandører matcher oss på leveringsdyktighet og kvalitet!

 

 

REPRESENTASJON

Skal man knytte relasjoner og gjøre et godt inntrykk på forretningsforbindelser, er det viktig å velge en restaurant hvor forholdene ligger til rette og hvor man vet hva man kan forvente. Kommer det overraskelser skal disse være ekstra positive. Velger du Sjøloftet med den unike uformelle atmosfæren, hyggelige servitører og dyktige kokker, er du sikret en riktig "setting" hvor bånd kan knyttes og utvikles.

 

 

FIRMAFEST
Vi kan skreddersy ditt arrangement og dekke opp for inntil 40 personer. Egen meny kan settes sammen på forespørsel. Ta kontakt for nærmere informasjon eller for å lufte dine ønsker.

 

bottom of page